Happy 2012
09 jan. 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Lieve volgers, 1/9/2012
Merry Christmas and a Happy 2012, om daar maar eens mee te beginnen. Dit is dan mijn eerste blog in het nieuwe jaar, 2012. Ik heb een super vakantie gehad en hopelijk jullie ook en voel me nu weer helemaal thuis hier in Washington DC.
School begon voor ons gewoon weer dinsdag, 4 januari, dus niet zoals de watjes in Nederland een weekje later. En het was ook nog eens -8 graden in de ochtend! Jaa de winter is nu echt begonnen.
Heel leuk om iedereen weer te zien en ik weet niet wat het is om met kerst meer piercings te zetten. Maar mijn zusje hebben nu bij elkaar in hun oren 28 gaatjes!! Verder hoor ik allemaal maar om me heen dat mensen meer piercings in hun oren en gezicht hebben gezet, het zal wel hier de mode zijn maar ik hou het lekker bij mijn 2 gaatjes.
Donderdag na school gingen India, Irma en ik lekker in de starbucks bij praten en toen nodigde de moeder van Irma ons uit om bij hun te gaan eten. Irma haar familie is hispanic, dus dit was mijn eerste hispanic dinner. Onwijs lekker met de bonen, rijst en vlees. Half haar familie at mee, met tantes, ooms, nichtjes en neefjes, maar dat is in die culturen normaal. Na het eten gingen we Guitar Hero spelen en Just Dance om de Wii, super leuk om dat met de hele familie te doen, heb ik die ook weer ontmoet.
Vrijdag na school had ik een dagje met Lauren, want die moest ik ook nog uitgebreid spreken. We bleven thuis en hebben een leuk filmpje gekeken.
Zaterdag ging ik in de ochtend flyeren voor Paul zijn schilderbedrijf. Het was echt super lekker weer en de zon scheen, het voelde net alsof het zomer was. In de middag, wilde Camille mij perse opmaken dus na een berg make-up op mijn gezicht gingen we foto's maken met de amerikaanse vlag op de achtergrond(kijk maar bij foto's) en voelde ik mij helemaal amerikaans. Het was een super dagje en in de avond niet veel boeiends gedaan.
Zondag hadden we een rotary dag, we moesten weer naar Pennsylvania voor the Holiday-Gathering. Lauren, Paul en ik gingen met z'n 3e naar PA. We gingen al vroeg in de ochtend weg zodat we nog wat leuks konden doen. We gingen lunchen bij Cracker Barrel. OMG ik heb nog nooit zo iets amerikaans gezien en zo veel dikke mensen bij elkaar. Ik koos het meeste amerikaanse uit. 2 eieren met bacon, 3 mega pancakes met saus en een hot chocolate. Voelde me lekker dik toen dat allemaal op was, maar wel leuk om een keer meegemaakt te hebben. Daarna gingen we naar WALMART! Ook de eerste keer en moest ik natuurlijk ook een keer ingeweest zijn. De verpakking zijn daar niet normaal groot, dus heb nu een doos cornflakes en ik wist niet dat de dozen nog groter konden, maar bij walmart kan dat wel! Om half 4 waren we in York voor de meeting, het was leuk om iedereen weer even te zien, maar niet heel boeiend.
Vandaag weer naar school en na school sneeuwde het! Jammer genoeg bleef het niet liggen, maar het begint nu echt winter te worden! Ik hou jullie snel weer op de hoogte want ga waarschijnlijk volgende week voor het eerst skieen, heerlijk! byebye Julia
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}