Presidents Day
Lieve volgers, 2/20/2012 - maandag
Jahoor, ik heb weer een lang weekend achter de rug. Het is vandaag Presidents-day. Dus we zijn overgegaan van Valentine's sale naar Presidents-day sale. En ja, echt alle winkels doen hier aan mee en alle winkels hebben weer nieuwe versiering in de etalage's. Ik lig hier nu lekker in mijn bedje en heb een top weekend achter de rug.
Zaterdag zijn we met een hele groep eerst naar Pentagon City gegaan en in de avond ben ik bij India blijven eten. Eerste keer dat ik echt bij haar avond at en dat de ouders er op gerekend hadden. Het ging lekker op zijn amerikaans. De moeder had taco's gemaakt of eerder gezet alles op het aanrecht gezet. We konden dus zelf pakken wat we wilden. Ik was de enige die vroeg of ik een mes en vork mocht en toen zaten ze mij al raar aan te kijken, maar dat was nog niet het ergste. Ik ging aan tafel zitten en India kwam bij mij zitten maar haar ouders gingen allemaal op de bank voor de tv zitten en er werd een film opgezet. Na 10 minuten was India ook maar opgestaan om de film te gaan kijken, dus heb ik haar maar na gedaan. Ik had echt gedacht om een leuk dinertje te hebben, maar daar hoop ik dus ook niet meer op. In de avond zijn we naar de film ‘the VOW' gegaan en het was onwijs gezellig.
Zondag had ik een zusjes dag en heb ik de hele dag leuke dingen gedaan met Camille en Lauren. Brownies gebakken, make-up op gedaan en nieuwe kleren uitgezocht voor Camille.
Vandaag ben ik voor het eerst in mijn leven naar een concert geweest! Can, een exchange student van Duitsland, werkt in Duitsland voor RTL en heeft hier intership bij RTL. Hij krijgt dus om de havenklap gratis kaartjes voor concerten, dus hij had twee kaartjes gekregen voor Cody Simpson. Dit is een nog niet al te bekende superstar die op Justin Bieber lijkt. Wij zijn dus naar het Fillmore gegaan in Silver Spring. En omg ik heb nog nooit zo veel gillende 12-jarige meisjes bij elkaar gezien, maar wat was het leuk. Wat een sfeer en wat een gezelligheid. Toen het klaar was belde Felix uit Canada wat ik deze week ging doen en of ik het leuk vond als hij langs zou komen! Dus hij komt morgen avond langs tot vrijdag ochtend. Want vrijdag middag moet ik weer naar een Rotary weekend, dus het komt precies goed uit!
Ik heb ondertussen ook mijn buskaartjes gekocht om 16 juni naar the Niagara Falls te gaan en om iedereen nog meer jaloers te maken ga ik 23 juni een dagje naar New York om naar het 9/11-memorial te gaan! Ja ja ja, daar heb ik nu al zo veel zin in ! Nu ga ik maar snel slapen, want moet morgen om half 6 op om een dagje met school te gaan skiën. Wat heb ik toch een vervelend leven, zeker nu het hier ondertussen lente lijkt en we de winter hier in DC een jaartje hebben overgeslagen. Bye Bye Julia