Springbreak
Lieve volgers, 4/9/2012 - maandag
Wat heb ik het toch weer onwijs naar mijn zin gehad!! Vandaag is de laatste vrije dag van sprinbreak en morgen moeten we jammer genoeg weer naar school toe. Het is hier nu stralend weer en ik ga snel mijn blog schrijven zodat ik weer lekker in het zonnetje kan zitten!
De week voor springbreak ben ik niet heel veel naar school gegaan. Er was een school van Noorwegen en die kinderen hebben we een rondleiding gegeven in Georgetown, wel leuk om te zien dat ik 7 maanden geleden nog moest rond geleidt worden en nu mag ik de rondleiding geven. Onwijs leuke kinderen en weer leuk om over Europa te praten. Verder was het onwijs mooi weer, dus sommige uurtjes zaten we liever in de zon dan in de schoolbanken. Ik heb verder nog allemaal straight A's, dus niemand die klaagt. Verder elke dag lacrosse en woensdag hadden we onze tweede wedstrijd. De zon scheen maar het regende ook nog eens. We hebben jammer genoeg verloren met 8-3. Vrijdag hadden we maar een half dagje school en daarna was het toch echt SPRINGBREAK!
Zaterdagochtend gingen we vroeg weg naar South Carolina, we zouden met z'n 8e gaan, maar we gingen uiteindelijk met z'n 5e. Lauren had geen zin meer om mee te gaan en Helena haar vriendinnen konden allemaal niet meer mee. Ik vond het wel lekker rustig en hadden we tenminste genoeg plek in de auto.
Na 9 uur in de auto te hebben gezeten, met een paar stops tussen door kwamen we eindelijk aan bij het hotel. Wat een mooi hotel, aan het strand. We gingen meteen in de hot tubes op het dakterras liggen met uitzicht op het strand. Het appartement was heel chill. Twee slaapkamers, met in een twee queensize bedden en in de andere een mega super groot king size bed. Twee badkamers, een keuken en een klein woonkamertje met tv en tafel. Helena en ik kregen de kamer met het mega king size bed en ons eigen balkon. Ik had het niet beter verwacht.
De rest van de week was super, met liggen op het strand, aan het zwembad en winkelen bij de boardwalk. Dit is echt niks verlegen met Cherso, wat lopen hier ongelofelijk veel sjons en anita's. Als iedereen in Nederland denkt dat Cherso erg is, dan is dit echt verschrikkelijk.
We hadden een groep jongens van Kentucky ontmoet en daar hebben we veel lacrosse mee gespeeld op het strand en gezellig mee gepraat. Ik was wel blij dat ik ze ontmoet had, anders zou ik de hele week alleen met Helena moeten zijn en deze jongens waren ook allemaal 18, dus kon ik meer met mijn eigen leeftijd zijn.
Donderdag ochtend gingen we weer terug richting DC. De terugreis ging voor mijn gevoel veel sneller, maar ook zijn omdat ik de helft geslapen heb! Vrijdag ochtend ging ik met de bus naar Philadelphia toe, want daar waren Thomas met zijn echte moeder en broertje. We hebben onwijs veel gezien en wat is dat een leuke stad! Onwijs gezellige en sommige buurtjes leken een beetje op Europa, waar iedereen buiten op terrasje zit te eten en gezellig zit te praten.
Zaterdag middag gingen we weer terug naar DC en hebben wel gezellig avond gegeten en naar het vuurwerk van het Cherry Blossom festival gekeken!
Zondag heb ik een zusjes dag gehad, nadat ik mijn kamer opgeruimd had, al het zand verwijderd had en alle foto's had bekeken, van 1200 foto's die we daar gemaakt hebben heb ik er nu nog 350 mooie over ;). Na de lunch ging ik met Camille naar Columbia Heights om een Froyo te halen, oftewel een Frozen Yoghurt. Het was onwijs gezellig en Camille was onwijs blij dat ik haar daar naar toe mee had genomen! Wat is het toch leuk om een klein zusje te hebben.
Ondertussen kreeg ik ook te horen van het thuisfront dat de zomer vakantie geboekt is en we gaan 3 weken naar California, Nevada en Utah! Nog niet alles is geboekt maar we gaan naar een paar national parks en naar grote steden zoals San Francisco en Las Angeles. Ik kan niet wachten! Ik hou jullie snel weer op de hoogte maar ga nu echt in de zon zitten. ByeBye Julia